“Presentator en wijnboer Ilja Gort vindt de rechtszaak over de overeenkomst tussen de twee wijnsoorten ZoMerlot en Sum-merlot onnodig […]

Rechtszaak tussen Ilja Gort en LFE gaat over wijnen ZoMerlot en Sum-merlot Sum-merlot is eind vorig jaar als merk gedeponeerd, maar de wijn is nog niet gebotteld. De advocaten van LFE hebben de afgelopen maanden meerdere keren geprobeerd eruit te komen met Château de la Garde, maar tevergeefs. De advocaten van Château de la Garde – Ilja Gort zelf was niet aanwezig in de Utrechtse rechtbank – lieten duidelijk merken het nut van het kort geding niet in te zien.”We hebben het hier over een eenmalige editie, alleen deze zomer ligt ZoMerlot in de winkels. Het is een editie onder de vlag van La Tulipe, geen merk”, aldus de advocaat. Hij had het over een ”storm in een glas water”, of in dit geval ”een storm in een glas wijn”.

Plaats een reactie